неділя, 25 березня 2007 18:45

Провідника-касира в електричці побив пасажир

В електропоїзді Ніжин-Конотоп отримав травми провідник Олександр Фурсенко. Його побив пасажир.

— Працівник залізниці перевіряв квитки. Один чоловік відмовився показувати йому свій проїзний документ. Був напідпитку. У руці тримав пиво. Коли провідник попросив пасажира вийти на наступній станції, той ударив його пляшкою по голові, — розповідають у прес-службі Південно-Західної залізниці.

Олександра Фурсенка доправили до лікарні. Пасажира затримали. Проти нього порушили кримінальну справу. Ім"я злочинця не називають.

Після випадку з Фурсенком провідники вимагають, щоб під час перевірки їх супроводжували правоохоронці. Зараз це роблять нерегулярно.

— Як на мене, такий супровід не дуже потрібний, — каже касир електропоїзда Фастів-Київ 32-річний Віталій. — Я собі можу дати раду. А як ідуть двоє молоденьких дівчат-провідниць, то вони навряд чи здатні захиститися від нарваних п"яниць.

Він додає, що випадки нападів на залізничників на їхньому маршруті трапляються не дуже часто. Однак пасажири ображають провідників майже щодня.

Зараз ви читаєте новину «Провідника-касира в електричці побив пасажир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути