середа, 14 листопада 2007 07:10

Працівників ДАІ навчать надавати першу меддопомогу

За зиму працівники ДАІ мають навчитися надавати першу медичну допомогу постраждалим у ДТП ще до приїзду "швидкої". Таке доручення дав президент України Віктор Ющенко Міністерству внутрішніх справ.

— Ми домовляємося, що протягом грудня і першого кварталу 2008 року в рамках міністерства буде реалізована спеціальна програма, що дасть повне забезпечення знаннями в цьому проекті, — сказав глава держави на міжвідомчій нараді з питань стану справ на дорогах.

У ДАІ кажуть, що програму підготують за тиждень.

— Працівники інспекції навчаються на спеціальних службових заняттях, — кажуть у прес-службі ДАІ України. — Можливо, нині вони вивчатимуть все більш поширено та поглиблено. Але поки що керівництво не дало жодних завдань.

Також на нараді президент різко розкритикував українську автомобільну інспекцію. Заявив, що торік на дорогах України загинуло 7,5 тис. осіб — удвічі більше, ніж у середньому в Європі.

— Це пряма оцінка вашої роботи, — сказав Віктор Ющенко. — Ви працюєте бездарно та непрофесійно. Такого в Україні бути не може.

Зараз ви читаєте новину «Працівників ДАІ навчать надавати першу меддопомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути