середа, 19 червня 2019 06:10

Позашляховик виїхав на "скляний" міст Кличка

17 червня у столиці на пішохідно-велосипедний міст між Володимирською гіркою і аркою Дружби народів заїхало сріблясте авто "Мерседес-Бенц GL500" 2007 року випуску. Машина виїхала у сторону набережної і після цього зникла в невідомому напрямку.

— Одразу переслав фото та звернувся до патрульної поліції Києва. Правоохоронці встановили особу власника авто і місце його фактичного перебування, а також — де знаходиться автомобіль, — каже 47-річний мер Києва Віталій Кличко.

Користувачі соцмереж знайшли відео, зроблене однією з пасажирок цієї машини. У салоні перебували троє людей: двоє дівчат і хлопець. Обличчя водія в кадр не потрапило.

Поліція встановила, що авто з номерами АХ1068ВР зареєстроване в Голосіївському районі столиці 10 січня 2018 року. Його знайшли у підземному паркінгу в Печерському районі Києва. Хлопець на ім'я Микита Андрійович 1993 року при отриманні адміністративного штрафу сховався вдома.

За водіння в недозволеному місці він заплатить штраф 550 грн.

Зараз ви читаєте новину «Позашляховик виїхав на "скляний" міст Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути