четвер, 28 лютого 2008 07:10

Пасажири атакували даїшників сокирою

Двоє інспекторів ДАІ Сергій Агієнко та 26-річний Олег Хатян минулої неділі близько третьої ночі чергували в місті Баришівка, що на Київщині. За перевищення швидкості зупиняли "жигулі", але водій на жезл не реагував.

Даїшники поїхали наздоганяти порушників. Увімкнули проблискові маячки та гучномовець. Але машина не зупинялася. Зменшувати швидкість водій почав за кілька кілометрів від вул. Жовтневої.

— Далі все розвивалось, як у бойовику. Коли інспектор Олег Хатян попросив документи у водія "жигулів", з інших дверей вийшов пасажир і почав його душити, — розповідають в управлінні МВС Київщини.

На допомогу напарникові кинувся Сергій Агієнко, але в той час із машини вибіг другий пасажир і штовхнув інспектора під колеса. Водій почав їхати на нього. Той підскочив і опинився на капоті. За кілька метрів машина загальмувала, й Агієнко полетів на лавку.

Тим часом інспектор Олег Хатян бився з першим пасажиром. Той забіг у чийсь двір і схопив сокиру. Тому після попередження даїшник вистрілив нападникові в руку.

Експертиза підтвердила, що всі троє були п"яними. Коли протверезіли, казали, що в усьому винна горілка. Проти них порушили кримінальну справу. Чоловікам загрожує до 4 років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Пасажири атакували даїшників сокирою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути