середа, 14 січня 2009 17:29

Освітян відправляють у вимушені відпустки

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Із нового року працівники шкіл Білої Церкви (Київська область) змушені йти у відпустки за свій рахунок. Директори шкіл пояснюють таке рішення нестачею коштів у міському бюджеті.   

— 26 грудня після сесії міської ради директор школи зібрав усіх нас і поставив перед фактом. Усі мають піти у відпустку на три дні. Коли ми почали обурюватися, сказав: "Радійте, що відпочивати треба лише три дні. В інших школах ідуть на два тижні", — розповідає "ГПУ" вчитель із білоцерківської школи N4. Він боїться називати своє ім"я та прізвище. Каже, що директор може помститися і зменшити кількість годин.

— Усі, навіть прибиральниці, написали заяви у зв"язку із "сімейними обставинами". У відпустку ми пішли 2, 6 і 8 січня. Особисто для мене це означає мінус 300 гривень із зарплати, — додає вчитель.

У міському управлінні освіти Білої Церкви кажуть, що страждають не лише вчителі у школах.

— Я також написала заяву на три дні відпустки, — каже "ГПУ" Лідія Олексіївна, бухгалтер з управління освіти. — Наскільки я знаю, начальник нашого управління отримав такий наказ від мера міста.

Зараз ви читаєте новину «Освітян відправляють у вимушені відпустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути