пʼятниця, 23 грудня 2011 07:00

Новітні українські технології у подарунок

 

TМ Impression уже шість років є безумовним лідером із випуску технологічних новинок в Україні. Окрім добре знайомих десктопів, під брендом Impression за останні два роки розпочалося виробництво найсучасніших комп'ютерних систем. Це неттопи (ПК у невеликому корпусі), моноблоки (2 в 1 — комп'ютер у моніторі), домашні сховища даних тощо, а найсучасніші планшетні ПК ImPad на базі Windows та Android від української компанії впевнено посідають провідні позиції на ринку.

До початку новорічних свят виробник підготував одразу дві моделі електронних книжок — ImBook 0311 та ImBook 0211. Зважаючи на цікавість пропозиції, ці пристрої претендують на звання найбажаніших подарунків для охочих почитати. Електронні книжки у чорному та білому корпусах ідуть у комплекті зі зручними чохлами та цілою бібліотекою попередньо встановлених шедеврів української й зарубіжної літератури. Стосовно ж інших переваг ImBook, то до них можна зарахувати безпечний для зору екран, побудований за технологією електронних чорнил E-Ink, підтримку більшості популярних форматів та карт пам'яті, можливість слухати аудіофайли або радіо, переглядати зображення, гратися в ігри тощо.

Практичний рідер ImBook0311 чорного кольору пропонують за мінімальною для такого класу пристроїв ціною — 1299 грн. ImBook0211, оснащений більш контрастним екраном із високою розподільною здатністю, клавіатурою і виходом в інтернет, коштує дещо дорожче — 1499 грн, проте в подарунок до нього йде міні-динамік Sound Impression.

До категорії доступних високотехнологічних подарунків можна віднести також і нові семидюймові планшети Im-Pad 0311 та 1311 на базі Android, що є найкращими гаджетами у сегменті за співвідношенням ціна/можливості. Відвідувати веб-сайти, спілкуватися за допомогою електронної пошти або комунікаторів, виконувати нескладні робочі завдання, гратися, переглядати фільми, слухати музику та багато іншого — ці планшети чудово впораються з будь-яким подібним завданням і не тільки.

Усі продукти Impression за спеціальними новорічними цінами можна придбати на офіційному сайті http://impression.ua/magazin.

Зараз ви читаєте новину «Новітні українські технології у подарунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути