четвер, 10 квітня 2008 07:08

Неплатника податків затримали в Португалії

Неплатника податків затримали в Португалії

Поліція Португалії, за поданням Волинської обласної податкової адміністрації, заарештувала на своїй території підприємця з Луцька 47-річного Віктора Натальчука. Бізнесмен завинив податківцям Волині 670 тис. грн.

Упродовж 2001–2004 років Натальчук очолював приватне підприємство "Форест", яке торгувало будматеріалами та офісною технікою. Фірма успішно розвивалася, однак не сплачувала податки. За три роки ухилилася від сплати 670 тис. грн відрахувань.

Податкова міліція порушила проти директора кримінальну справу. Тоді він виїхав із Луцька, а згодом утік з України. Чоловіка оголосили в міжнародний розшук. За чотири роки слідчі натрапили на його слід у Португалії.

— Ми звернулися до португальської поліції. Вона оперативно розшукала й затримала підприємця, — каже начальник обласного управління податкової міліції Костянтин Циркун, 40 років.

Нині португальці готують затриманого Віктора Натальчука до екстрадиції в Україну. Його мають передати волинським податківцям наступного тижня.

Зараз ви читаєте новину «Неплатника податків затримали в Португалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути