пʼятниця, 19 липня 2019 00:35

Матір двох дітей загинула дорогою додому

— Дівчинка у тяжкому стані в реанімації. Батько опритомнів, але йому не кажуть, що дружини вже немає, — каже 50-річний Юрій Сулаєв із Полтавської обласної поліції. Розповідає про аварію, що сталася за селом Бричківка поблизу Полтави 13 липня.

Того дня трасою Полтава—­Суми їхав "Тойотою Королою" підприємець 31-річний Олексій Сердюков. Він — засновник групи проектів "Зміст": інтернет-видання, кав'ярні, книгарні. Ззаду сиділа журналістка 32-річна Олена Пашетних. Олексій пішов на обгін, не встиг завершити і протаранив зустрічний ВАЗ 21099. Там їхала родина Похиленків із Кременчука: 41-річний чоловік, його 39-річна дружина Олена й донька Соня, 12 років. Забирали її з дитячого табору. Вдома їх чекала молодша донька Кіра.

Після удару Сердюков вийшов із машини, витягнув свою пасажирку. Похиленків із понівеченого кузова "Лади" діставали перехожі та рятувальники. Жінка померла в лікарні.

Олена Пашетних у тяжкому стані в реанімації. Їй зробили дві операції, на голові та селезінці. В Олексія Сердюкова тріщина в тазі і травма грудей.

"За кермом автомобіля був я, — написав Сердюков у "Фейсбуку" за кілька днів після аварії. — Пішов на обгін, і в мене провалилася передача, не зміг завершити. Спробував з'їхати на узбіччя, але було пізно".

Давати пояснення поліцейським відмовився.

— За 5 секунд після аварії "Тойота" загорілася, — додає Сулаєв. — Але, на щастя, в салоні вже нікого не було.

Друзі та знайомі обох родин збирають гроші на лікування. Їх можна перерахувати на рахунок Приватбанку 4149 4996 4063 8225 — Похиленко Людмила, баба 12-річної Соні. Або на картку 4149 4390 0074 3132 — Ксенія Малік, колега журналістки Олени Пашетних.

Зараз ви читаєте новину «Матір двох дітей загинула дорогою додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути