середа, 26 грудня 2007 07:10

Двоє людей постраждали від морозу на Тернопільщині

Два випадки обмороження зафіксували в райцентрі Кременець на Тернопільщині. До лікарні потрапили 31-річнийЯрослав Шимчук та Михайло Мельничук, 29 років.

— Обох пацієнтів привезли 16 грудня. Шимчука — близько першої години дня, а Мельничука — майже о п"ятій вечора, — розповідає чергова медсестра приймального відділення Ольга Міхненко, 40 років. — Тоді ніби й морозів великих не було, а постраждалі з"явилися.

В Ярослава Васильовича було обмороження обох стоп ІІ-ІІІ ступенів. Його забрали до травматології й виписали додому 19 грудня. А Михайла Степановича знайшли на вулиці у стані алкогольної коми. Чоловіка із загальним переохолодженням організму спочатку поклали до реанімації, а наступного дня перевели до травматології.

20 грудня медсестра із травматологічного відділення сказала, що Мельничука того дня у відділі не бачила. Куди зник пацієнт, пояснити не змогла.

Зараз ви читаєте новину «Двоє людей постраждали від морозу на Тернопільщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути