Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2007 18:11

Для вихованців інтернату зібрали 163 гривні

Команди львівських і київських зірок політики та спорту провели благодійну баскетбольну гру у Львові. При вході до спортзалу поставили скриньку для пожертв. Пощастило зібрати лише 163 грн. Їх передали місцевій школі-інтернату N2.

За свої кошти столичні гості та представники баскетбольного клубу "Львівська Політехніка-Галичина" купили дітям комплекти спортивної форми та м"ячі.

Матч у Львівському спорткомплексі "Будівельник" закінчився внічию — 32:32. За "Зірок Києва" грали олімпійський чемпіон 1988-го  42-річний Олександр Волков, його одноліток віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко та голова Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, 43 роки.

— Ми почали грати разом, коли опинилися у комітеті з питань молоді, спорту та туризму, який я очолював, — пригадує Томенко. — До матчу у Львові тренувалися лише раз.

Найкращі результати серед "Львівських Левів" показав голова всеукраїнського об"єднання "Свобода" Олег Тягнибок, 38 років. Однак скільки він закинув м"ячів, не підрахували

Усім учасникам матчу вручили пам"ятні медалі. Сергій Бубка спочатку дозволив сфотографуватися зі своєю нагородою вихованці інтернату. А потім подарував їй медаль.

— Нехай дитина почувається майбутнім олімпійським чемпіоном, — посміхнувся Бубка.

Зараз ви читаєте новину «Для вихованців інтернату зібрали 163 гривні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути