пʼятниця, 29 жовтня 2010 01:57

Чи підете на вибори?
5

Галина Прянна, 35 років, продавець, Івано-Франківськ:

— Піду, бо треба вирішувати питання з теплом. За центральне дорого платити. А це приходить до нас сусід і каже: "Якщо проголосуєте за мене й стану депутатом міськради, то перше, що зроблю для нашого мікрорайону, — це попід'їздне опалення або стоякове". Поговорила із сусідами, порадилися та й вирішили — ось такий ґазда нам підходить. Наш, біди наші знає. Від відповідальності не сховається, бо діти із нашими до школи разом ходять.


Олег Черкаський, 30 років, підприємець, Черкаси:

— Я голосуватиму, бо вважаю, що країні й місту потрібні переміни. А найголовніше — людям необхідна робота і соціальна захищеність. Маю ще невеликий відсоток надії, що зможемо щось поміняти на краще.


Людмила Кондратюк, 57 років, адміністратор, Вінниця:

— Після помаранчевої революції я перестала голосувати. Коли Ющенка оголосили президентом, я плакала від радості. А потім прийшло розчарування. Хто б у нашій країні не прийшов до влади — нічого не зробить для простих людей. Перед виборами вони всі хароші. Потім же ніхто обіцяного не виконують. Тільки набивають свої кишені.


Юлія Мазур, 18 років, студентка, Київ:

— На вибори обов'язково піду, бо голосувати буду вперше. Це ж так інтересно. Політикою не цікавлюся. Проголосую за будь-кого, може, навіть невідомого. Батьки вже встигли розчаруватися в політиках. А я ні. От коли самостійно проголосую і нічого не зміниться, може тоді й подумаю, навіщо ходити на ці вибори.


Віталій Новосад, 32 роки, заступник директора творчого об'єднання "Галицька ліга", Львів:

— Не хочу витрачати на це час. Цьогорічна виборча кампанія надзвичайно швидкоплинна та хаотична. Під час неї велику роль відіграють піартехнології, чорний піар, підкуп і навіть випадок. Роль кандидата відходить на другий план. Мені брати участь у таких виборах нецікавою. Тим більше, не знайшов такої політичної сили, яка б мені підходила за ідеологією, мала адекватного лідера та хорошу команду.

Зараз ви читаєте новину «Чи підете на вибори?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути