вівторок, 04 вересня 2007 07:06

Богдан Шиба судиться через кепку

Народний депутат від фракції Партії регіонів Анатолій Горбатюк, 39 років, подав до суду на мера Луцька Богдана Шибу, 45 років, за використання елементів передвиборної агітації у службовому кабінеті.

Напередодні Дня незалежності нардеп разом із однопартійцями зайшли до міського голови і відзняли прихованою відеокамерою прапорці та кепку із символікою Блоку Юлії Тимошенко на робочому столі мера.

Богдан Шиба звинувачення відкидає.

— Прапорці й кепка це особисті речі. Вони не були виготовлені за кошти виборчого фонду й з"явилися на столі задовго до початку кампанії, — каже міський голова.

Після триденних слухань Луцький міськрайонний суд відхилив позов. Суддя Лоліта Івасюта не визнала прапорці й кепку передвиборною рекламою. Того ж дня Анатолій Горбатюк подав апеляцію на таке рішення до Львівського апеляційного суду.

Торік Богдан Шиба вже судився через нібито використання ним адміністративного ресурсу. Його хотіли зняти з реєстрації в кандидати на крісло міського голови.  Бо він поштовими листівками привітав усіх лучанок зі святом 8 Березня. Суд тоді виправдав Богдана Шибу, і той виграв вибори.

Зараз ви читаєте новину «Богдан Шиба судиться через кепку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути