пʼятниця, 28 грудня 2012 05:00

Автор "Бабусі з котом" оформляє патент на винахід

Автор: фото з сайта www.facebook.com
 

На цьому знімку (праворуч) — пародія на рекламний білборд, що з'явився у серпні в місті Дніпродзержинськ на Дніпропетровщині. На ньому була зображена бабуся з котом: "Взнала, що внук голосував за "Регіони", переписала хату на кота".

Автор ідеї екс-голова Єлизаветівської сільради Петриківського району 31-річний Максим Голосний через білборд змушений був переховуватися — його оголосили в розшук через "привласнення й розтрату майна Єлизаветівської сільради".

— Мне до сих пор не прислали ни одной повестки, — каже Максим Голосний. — Суды "замерли" — постоянно переносятся. Семья по-прежнему в относительно безопасном месте. Видимся редко. Сейчас оформляю патент на изобретение. В Днепродзержинске работал цех по производству хрусталя. Меня как консультанта пригласили сделать некоторые инновации. Одна из них — хрустальные рюмочки ручной работы, внутри запылены серебром 999-й пробы. Пить из них можно только воду или водку: налить на ночь жидкость, она за несколько часов ионизируется и приобретает лечебные свойства. В основе лежит принцип "мертвой-живой" воды. Стоит почти 300 гривен. На упаковке будет написано: "Украинский хрусталь. 100% ручная работа от создателя" и ниже изображение бабушки с котом.

Інтернетом гуляють десятки перероблених версій білборду з бабусею: "Взнав, що бабка голосувала за комуністів, здав у ветлікарню", "Не вернешься в Енакиево, перепишу хату на кота" із зображенням Людмили Янукович, "Взнал, што син збірається ідті в дєпутати, параділ запісаті в спіскі і кота" із фото прем'єра Миколи Азарова, "Мені не потрібно бути котом, щоб забрати у бабки хату" із Віктором Януковичем.

Зараз ви читаєте новину «Автор "Бабусі з котом" оформляє патент на винахід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути