четвер, 03 травня 2007 16:04

Араби створять розкішний курорт на "карті світу" (ФОТО)

 
Найбільший девелопер Арабських Еміратів, компанія Nakheel, заявила про намір створити "надрозкішний" курорт на Кораловому острові, одному з трьохсот, що входять до складу побудованого нею штучного архіпелагу Світ. Це перший проект будівництва на архіпелазі, острови якого при погляді з висоти пташиного польоту утворюють карту світу.

Площа Коралового острова у "північноамериканській" частині архіпелагу складає 73 гектари. Він розташований знаходиться в чотирьох кілометрах від лінії берега. Після закінчення будівництва в 2010 році там з"являться коттеджне селище, готель на 150 номерів із спа-салоном, і навіть причал для яхт. Крім того, буде розгорнене житлове будівництво. Висота будівель не перевищуватиме шести поверхів. Всього проект передбачає створення 9,5 кілометрів пляжів. Вартість проекту не розкривається.

У портфелі компанії Nakheel - 17 проектів загальною вартістю в 30 мільярдів доларів. Серед них, окрім Світу, - три архіпелаги "Пальма", житловий район "Загублене місто" й Арабський канал, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Араби створять розкішний курорт на "карті світу" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути