середа, 30 травня 2018 06:51

Воротар "Ліверпуля" допоміг "Реалу" виграти Лігу чемпіонів
2

Захисник "Реала "Марсело святкує перемогу своєї команди у Лізі чемпіонів 2017/18
Фото: Сергій Старостенко
Воротар ”Ліверпуля” Лоріс Каріус провалив фінал Ліги чемпіонів. Пропустив три голи, у двох із них винен особисто

Іспанський "Реал" 13-й раз виграв Кубок Ліги чемпіонів із футболу. У фінальному матчі підопічні 45-річного Зінедіна Зідана перемогли англійський "Ліверпуль" — 3:1.

— Індивідуально "Реал" був сильніший, — каже колишній тренер тернопільської "Ниви" Ігор Яворський, 60 років, про вирішальний поєдинок турніру, що відбувся у Києві 26 травня. — Єдине, чого вдалося досягти "Ліверпулю" — поборотися за ініціативу, доки на полі був Моххамед Салах (на 20-й хв. матчу у протиборстві з Серхіо Рамосом лідер "Ліверпуля" впав і схопився за плече. Невідомо, чи єгиптянин візьме участь у фінальній частині Кубка світу. — ГПУ). Без Салаха — це інша команда. Вона не так сміливо йде вперед, значно менше контролює м'яч, втрачає впевненість у власних силах.

Не бачу злого умислу в ситуації, коли Рамос травмував Салаха. Обоє боролися за м'яч. Таких епізодів за матч набирається чимало.

"Реал" контролював гру. Легко виходив із-під пресингу "Ліверпуля". Мадридці розуміють один одного з півслова. Здавалося, увесь час можуть грати в один дотик. Клас "Реала" відчувався постійно. Крім того, в мадридців значно сильніша лава запасних. Коли "Ліверпуль" зрівняв рахунок і отримав психологічну перевагу, Зідан випустив Бейла. І той двома дотиками вирішив долю матчу. Перший гол був красивий.

У двох із трьох м'ячів винен воротар "Ліверпуля" Лоріс Каріус. Хоча він — хороший голкіпер. У протистоянні з "Манчестер Сіті" творив дива. Але це був не його день. Він і плакав, і вибачався, але вже нічого не повернути. Мені його шкода.

ФУТБОЛ. ЛІГА ЧЕМПІОНІВ 2017/18. ФІНАЛ

"Реал", Мадрид, Іспанія — "Ліверпуль", Англія — 3:1 (0:0)

26 травня. Київ. Національний спортивний комплекс "Олімпійський". 70 000 глядачів, розрахований на 70 050. +19°С

Суддя: Милорад Мажич, Сербія

"Реал": Навас — Карвахаль (Начо, 37), Варан, Рамос, Марсело — Каземіро, Кроос, Модріч, Іско (Бейл, 61) — Бензема (Асенсіо 89), Роналду. Тренер: Зінедін Зідан, Франція

"Ліверпуль": Каріус — Александер-Арнольд, Ван Дейк, Ловрен, Робертсон — Мілнер (Джан, 83), Хендерсон, Вейналдум — Фірміно, Салах (Лалана, 31), Мане. Тренер: Юрген Клопп, ФРН

Голи: Бензема, 51, Мане 55, Бейл, 64, 83

Голкіперу "Ліверпуля" надходять листи з погрозами

Голкіпер англійського "Ліверпуля" 24-річний Лоріс Каріус після провального фінального матчу Ліги чемпіонів із футболу проти "Реала" почав отримувати листи з погрозами. "Ліверпуль" програв — 1:3. Два м'ячі у свої ворота "привіз" Каріус.

"Я хочу вбити твою дівчину". "Твої сини заслуговують на смерть від раку". "Сподіваюся, твоя сім'я помре" — листи такого змісту отримує Каріус.

Він грає за "Ліверпуль" із 2016 року. Після фіналу Ліги чемпіонів-2018 керівництво клубу почало шукати нового голкіпера. Не виняток, що ним стане воротар італійської "Роми", бразилець Аліссон Беккер.

Віталій МАРТИНЮК

Зараз ви читаєте новину «Воротар "Ліверпуля" допоміг "Реалу" виграти Лігу чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути