Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2012 00:00

"Призначення Ходжсона — плюс для Англії та мінус для України"

Новим головним тренером збірної Англії з футболу став уродженець Лондона 64-річний Рой Ходжсон. Контракт наставник підписав на чотири роки — до 2016-го.

Зараз Ходжсон очолює 10-ту команду англійської прем'єр-ліги "Вест Бромвіч". Фахівець має досвід роботи з національними збірними — він працював із командами Швейцарії (1/8 фіналу Кубка світу-1994), Фінляндії (4-те місце у відборі до Євро-2008), Арабських Еміратів, "Інтером" та "Ліверпулем".

На груповому етапі Євро-2012 суперниками збірної Англії стануть Україна, Франція й Швеція.

— Ходжсон — хороший тренер, — каже колишній футболіст київського "Динамо" Віктор Хлус, 54 роки. — Його призначення — це плюс для Англії. Думаю, для збірної України це не дуже приємна новина.

Як зміниться гра збірної Англії під керівництвом Ходжсона?

— Я знаю цього фахівця. Він належить до тренерів старшого покоління, які сповідують силовий і швидкий футбол, швидкий перехід з оборони в атаку. Мені здається, у його команді не буде місця яскравим зіркам. Ходжсон добирає людей, які тягнутимуть команду.

Якби англійців очолював Капелло, нам було б легше. Він — італійський тренер, який приїхав у Англію й намішав докупи італійського та англійського. Нам краще змагатися із суперником, який грає в технічний футбол, ніж у силовий, адже наша збірна не дуже висока на зріст.

До Євро-2012 залишилося трохи більше місяця. Ходжсон встигне побудувати команду?

— У збірній збираються найкращі футболісти країни. Їх не потрібно тренувати, а просто правильно розставити на полі і грати. Все-таки гравців для збірної беруть не з вулиці.

Зараз ви читаєте новину «"Призначення Ходжсона — плюс для Англії та мінус для України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути