четвер, 02 грудня 2021 07:35

Кривдник Ломаченка втратив титули

Автор: GettyImages.com
  Австралійський боксер Джордж Камбосос-молодший ухиляється від удару американця Теофімо Лопеса під час поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Бій відбувся 28 листопада у Нью-Йорку, США, і закінчився перемогою австралійця за розділеним рішенням суддів
Австралійський боксер Джордж Камбосос-молодший ухиляється від удару американця Теофімо Лопеса під час поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Бій відбувся 28 листопада у Нью-Йорку, США, і закінчився перемогою австралійця за розділеним рішенням суддів

В ніч проти неділі, 28 листопада, в Нью-Йорку, Сполучені Штати Америки, американець 24-річний Теофімо Лопес програв австралійцеві 28-річному Джорджу ­Камбососу-молодшому і втратив титули чемпіона світу в легкій вазі за чотирма основними версіями. Новоспечений абсолютний чемпіон світу переміг розділеним рішенням суддів — 115:111, 113:114 і 115:112.

Для Лопеса це був перший захист чемпіонських титулів, які він об'єднав у жовтні 2020‑го в бою з українським боксером Василем Ломаченком. Він зазнав першої поразки в професійній кар'єрі при 16 перемогах, 12 нокаутах. Камбосос-молодший залишається непереможним. Виграв усі 20 проведених боїв, має 10 нокаутів.

Лопес у бою з Камбососом-молодшим виглядав гірше, ніж у попередньому бою з Ломаченком. Він був занадто заряджений на нокаутуючий удар, перебував у не найкращій функціональній формі, припускався грубих помилок у захисті. У першому раунді отримав нокдаун після пропущеного правого через руку. В момент епізоду був з опущеними руками. Лопес діяв не активно в середині бою. З восьмого підвищив темп, додав агресії. В 10-му відправив суперника у нокдаун правим у скроню, але добити не вистачило сил. Загалом на перемогу не напрацював.

Камбосос-молодший був швидший і мобільніший за суперника, діяв різноманітніше, різкіше та продуманіше. А головне — мотивованіше. Ще до оголошення вердикту суддів Камбосос-молодший психологічно виглядав переможцем.

Одним із потенційних суперників австралійця в наступному бою може стати Василь Ломаченко — колишній чемпіон у цій вазі за трьома основними версіями. Два місяці тому Камбосос-молодший заявив, що боротиметься з Василем у разі перемоги над Лопесом. Але спершу українцеві треба пройти колишнього чемпіона світу Річарда Коммі з Гани. Поєдинок відбудеться 11 грудня в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Кривдник Ломаченка втратив титули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути