четвер, 04 жовтня 2007 18:28

Ігор Суркіс перекрикував фанатів

Матч "Динамо" — "Спортінґ" у Києві ажіотажу не викликав. У день гри з"явилася інформація про продаж 6 тис. квитків на поєдинок. Повністю були заповнені найдешевші сектори. Вартість квитків на них становила 20 грн. За годину до матчу можна було купити квиток від 40 до 200 грн. Візуально до 30 тис. глядачів на матч таки потрапили.

За 10 хв. до закінчення поєдинку вболівальники "Динамо" починають згортати баннери та залишають арену. Після фінального свистка — вигукують "Ганьба!" та образи на адресу президента "Динамо" Ігоря Суркіса. Проте Шовковський, Михалик, Корреа все-таки підходять привітати фанатів.

Через 20 хв. після закінчення матчу Суркіс виходить до журналістів. Поруч із ним охорона. Коментуючи поєдинок, динамівський президент вимушений перекрикувати натовп уболівальників.

— Наших фанатів можна зрозуміти. Їм потрібні перемоги. Коли їх немає, проявляються емоції, — визнає Ігор Михайлович.

Суркіс поспішає до роздягальні під вигуки обурених фанів. Футболістам пройти до авто допомагає спецпідрозділ "Барс". Його бійцям вдається витіснити фанатів за межі стадіону. Найактивніші з них зчиняють бійку. Їх садовлять до "бобика" й везуть до найближчого відділення міліції.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Суркіс перекрикував фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути