понеділок, 15 жовтня 2007 16:29

Ібрагимов переміг Холіфілда

Минулої суботи в Москві 32-річний росіянин Султан Ібрагимов захистив свій титул чемпіона світу з боксу за версією WBO у суперважкій вазі. Він переміг американця Евандера Холіфілда, 45 років.

Бій тривав 12 раундів. Здебільшого тривала позиційна боротьба, проте Ібрагимов був спритнішим. Тому арбітри віддали перевагу росіянину — один із суддів зафіксував рахунок 118:110, два інші — 117:111.

— Ібрагимов просто був точнішим, — коментує "ГПУ" боксерський експерт Володимир Гендлін, 70 років. — Був бій двох неелітарних суперників. Ібрагимов до них не належав ніколи, а Евандер перестав таким бути майже 10 років тому.

Після бою переможець зробив заяву, що шокувала його прихильників.

— Ще не знаю, чи продовжу виступи на професійному ринзі. Постійно обіцяю рідним, що більше ніколи не боксуватиму. Виходить, обманюю їх. Усе вирішиться найближчим часом.

Якщо Ібрагимов вирішить залишитися у боксі, його наступним суперником може стати українець Володимир Кличко — чемпіон світу за версією IBF. Це буде бій за об"єднання титулів.

Натомість Холіфілд завершувати кар"єру не збирається.

— Моє мета — повернути собі титул абсолютного чемпіона світу з боксу, — заявив американець після поразки в Москві.

Нині у Холіфілда дев"ять поразок у професійній кар"єрі. Він також претендував на бій із Володимиром Кличком, проте відмовився через низький гонорар (за неофіційними даними, Холіфілд мав отримати $2 млн, Кличко — $20 млн. — "ГПУ").

Зараз ви читаєте новину «Ібрагимов переміг Холіфілда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути