пʼятниця, 15 серпня 2008 16:03

"Дніпро" переміг швейцарців

Дніпропетровський "Дніпро" стартував у другому кваліфікаційному раунді Кубка УЄФА. У четвер підопічні Олега Протасова перемогли вдома швейцарську "Беліццону" — 3:2. Перший тайм господарі виграли 1:0 завдяки голу Максима Калиниченка. Потім Сергій Назаренко подвоїв рахунок, але гості зуміли відігратися і зробити рахунок нічийним за 15 хв. до завершення поєдинку. А на 79-й хвилині форвард дніпропетровців Сергій Корніленко провів переможний м"яч.

— Не можу сказати, що ми сьогодні грали погано, — заявив після матчу головний тренер "Дніпра" Олег Протасов, 44 роки. — Контролювали м"яч, мали достатньо моментів, щоб забити ще кілька голів. Пропустили через індивідуальні помилки. Але проявили характер. Вважаю, що у Швейцарії забезпечимо собі путівку до наступного раунду.

Повторний поєдинок відбудеться у швейцарському Лугано 28 серпня. "Дніпру" для проходження у перший основний раунд достатньо зіграти внічию.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" переміг швейцарців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути