Ексклюзиви
понеділок, 01 грудня 2008 16:52

"Динамівці" стали "зимовими" чемпіонами

У матчах 17-го туру української футбольної прем"єр-ліги не зафіксовано жодного нічийного рахунку.

— Гадаю, це була найважча перемога за всю першу частину чемпіонату, — сказав після недільного поєдинку з "Дніпром" головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін. Його підопічні перемогли в рідних стінах із рахунком 2:1. — "Дніпро" створив достатньо проблем, добре контролюючи м"яч і граючи у пас. У другому таймі нам знадобилися великі перестановки, щоб досягти результату. Випустили Несмачного. Необхідний був мобільний гравець у середній лінії. З цими функціями останнім часом добре справляється Ель Каддурі. Моїм підопічним не надто вдається останній пас. Особливо це помітно, коли на полі немає Алієва. Саме тому на заміну вийшов Чернат, який видав чудову передачу зі штрафного, а потім і забив м"яч.

Це може призвести до інфаркту і на трибунах, і на лаві запасних

Першим біля воріт Старцева відзначився Папе Діакате — він найвище вистрибнув у штрафному майданчику гостей і пробив головою. Чернат подвоїв рахунок через 12 хв. —  вийшов віч-на-віч із голкіпером, технічно поклав його на газон і вкотив м"яч у сітку. На доданих хвилинах далася взнаки стара хвороба столичного клубу — втрата концентрації. Андрій Русол замкнув подачу з кутового і скоротив різницю в рахунку до мінімуму. На більше забракло ігрового часу. "Динамівці" набрали 40 очок і зимуватимуть у ранзі "чемпіона півсезону".

Донецький "Шахтар" приймав удома львівські "Карпати" й переміг із мінімальним рахунком. На 67-й хв. відзначився Гладкий.

— Рахунок міг були 5:0, — вихвалявся після гри головний тренер гірників Мірча Луческу. — Суперник нічого не створив, а ми не забивали у зручних ситуаціях. Наші два центральні захисники надто повільно доправляли м"яча хавам і нападникам. У другому таймі бракувало концентрації перед воротами. Пробачати суперника з таких позицій, із яких ми нині не забивали, — це ще треба навчитися! Це може призвести до інфаркту і на трибунах, і на лаві запасних. Усе це нагадувало початок чемпіонату, коли ми мали по 10 гольових моментів і не могли забити.

Зараз ви читаєте новину «"Динамівці" стали "зимовими" чемпіонами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути