пʼятниця, 01 жовтня 2010 18:38

"З "Динамо" хотілося б зіграти у фіналі Кубка України" - Попов

"З "Динамо" хотілося б зіграти у фіналі Кубка України" - Попов
Путівку у чвертьфінал Кубка України донецький "Шахтар" розіграє з командою другої ліги ФК "Полтава". Про це стало відомо після жеребкування 1/8 фіналу турніру.

"Якби я сказав, що не задоволений результатом жеребкування, то ви б мені не повірили. - сказав журналістам замісник генерального директора "Шахтаря" Анатолій Попов. - "Динамо"? З киянами хотілося б зіграти, але не раніше, ніж у фіналі турніру. Тим не менше, скажу тривіальну річ — жереб тоді вдалий, коли після матчу на табло є позитивний результат. ФК "Полтава" - це досить прийнятний жереб. Ми надіємось на вдалий результат для нашої команди."

Відразу після жеребкування Анатолій Попов повідомив команді ім"я кубкового суперника.

"Керівництво клубу вже знає. Реакція на суперника робоча. Нам випав нормальний жереб, але лише результат матчу покаже вдалий він чи ні."

Після десяти зіграних турів "Полтава" займає перше місце в турнірній таблиці групи Б другої ліги. Домашні матчі команда проводить на стадіоні "Локомотив", який розрахований на 2500 місць.

"За організацію поєдинку відповідає Федерація футболу України та Прем"єр-ліга. У будь-якому випадку, я думаю суперник добре підготується. Щодо арени, то можливо ми зіграємо на домашньому стадіоні "Ворскли" (свій матч команда Миколи Павлова гратиме на виїзді з "Карпатами"). Як правило, коли ми граємо у невеликих містах, то це свято, до якого готуються на всіх рівнях, навіть на рівні керівництва міста. Думаю, для футболістів та вболівальників створять нормальні умови. Ми впевнені, що у цьому плані все буде нормально."

Всі матчі 1/8 фіналу Кубка України пройдуть у середу, 27 жовтня. У попередньому раунді "Шахтар" переміг "Кривбас" - 6:0, а "Полтава" вибила з турніру "Оболонь" - 2:1.
Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"З "Динамо" хотілося б зіграти у фіналі Кубка України" - Попов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути