Ексклюзиви
неділя, 12 вересня 2010 11:29

Кличку знадобилось десять раундів, щоб нокаутувати Пітера (ВІДЕО)

Кличку знадобилось десять раундів, щоб нокаутувати Пітера (ВІДЕО)
Український боксер Володимир Кличко в суботу виграв бій у нігерійця Семюела Пітера технічним нокаутом і захистив титул чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями Міжнародної боксерської федерації (IBF), Всесвітньої боксерської організації (WBO), а також Міжнародної боксерської організації (IBO), яка не входить до числа провідних організацій світового боксу.

Вже після першого раунду Кличко заволодів перевагою і повністю контролював хід поєдинку, передає агентство Associated Press. На початку десятого раунду український спортсмен завдав Пітеру аперкот і хук зліва, відправивши того на настил рингу, після чого суддя зупинив матч.

Це вже тринадцята поспіль перемога Кличка. Таким чином, на рахунку українця 55 перемог, причому 49 з них нокаутом, і три поразки. Для Пітера це була четверта поразкуа в кар"єрі при 34 перемогах, з яких 27 нокаутом.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Кличку знадобилось десять раундів, щоб нокаутувати Пітера (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути