вівторок, 07 вересня 2010 12:00

Володимир Кличко подарував Пітеру "боксерський" торт (ФОТО)

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко подарував торт своєму суперникові нігерійцю Семюелу Пітеру, з яким Кличко зустрінеться на рингу 11 вересня 2010. Про це повідомляє інтернет-видання AllBoxing.ru Пітер отримав торт 6 вересня на останній прес-конференції перед боєм. У цей день нігерійцю виповнилося 30 років.


Крім торта, виконаного у формі боксерського рингу з рукавичками, Кличко зробив супернику ще один подарунок. Українець сказав, що з нагоди дня народження Пітер може торкнутися чемпіонського поясу журналу Ring, який належить Кличку. Нігерієць відмовився від цього подарунка і пообіцяв, що забере пояс після бою.

Свої прогнози на результат поєдинку дали тренери обох спортсменів. Тренер Пітера Абель Санчес заявив, що його підопічний переможе в п"ятому раунді, а тренер Кличка Еммануель Стюард висловив думку, що українець нокаутує суперника протягом шести раундів.

Бій Кличко - Пітер пройде 11 вересня 2010 у німецькому Франкфурті на стадіоні "Комерцбанк-Арена", де проводить домашні матчі футбольний клуб "Айнтрахт". Стадіон вміщує 55 тисяч глядачів.

У поєдинку з Пітером Кличко захищатиме чемпіонські титули IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Українець вже зустрічався з нігерійським боксером в 2005 році і переміг рішенням суддів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко подарував Пітеру "боксерський" торт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути