Ексклюзиви
четвер, 02 вересня 2010 09:48

"Не ходіть за пивом на кухню" - Кличко обіцяє нокаутувати Пітера

"Не ходіть за пивом на кухню" - Кличко обіцяє нокаутувати Пітера

У ході вчорашньої прес-конференції тренер чемпіона WBO і IBF у суперважкій вазі Володимира Кличка заявив, що його підопічний нокаутує екс-чемпіона світу у цій вазі нігерійця Семюеля Пітера вже у першій половині бою, який пройде 11 вересня у Німеччині.

За словами Емануеля Стюарда, Володимир повністю готовий до цього, як фізично, так і психологічно.

"Нокаут відбудеться у п"ятому чи шостому раунді, і це додає бою напруги, - цитує Стюарда FanHouse.com. - Сем Пітер ніколи не був нокаутований. Він відмовився від продовження бою. Але у Володимира достатньо ударної потужності, щоб нокаутувати будь-якого суперника будь-яким ударом. Тому в бою з Пітером, враховуючи емоції навколо цього, він раніше, ніж зазвичай, почне викидати свої бомби. А коли Володимир це робить, нокаут для суперників є неминучим. Тому я тиснув на нього в поєдинку з Еді Чемберсом. Грунтуючись на мотивації Володимира перед цим боєм і те, як він тренується, я думаю, він почне активні дії раніше, ніж зазвичай. І Пітер в перший раз опиниться в нокауті. І, думаю, це буде швидше лівий боковий, ніж правий прямий".

Володимир Кличко погодився з тренером. "Думаю, у нас є непогана стратегія на бій, - сказав чемпіон. - Не буду мріяти заздалегідь, але раджу всім не відволікатися від екранів. Не ходіть за пивом на кухню, тому що я впевнений в тому, що нокаутую Семюела Пітера. Я ставлюся до кожного бою, як до останнього".

Однак Семюель Пітер пообіцяв нокаутувати чемпіона ще раніше і взяти реванш за поразку 2005 року.

"Мені потрібно багато чого довести, - сказав Пітер. - У мене є ще один шанс довести, що я - найсильніший чемпіон світу в суперважкій вазі. Та поразка була помилкою. Упевнений, 11 вересня в Німеччині відбудеться чудовий бій. Не буду багато говорити, тому що мої кулаки скажуть усе за мене. Мої судді - це мій удар справа і мій лівий боковий. На цей раз до суддівських записок справа не дійде. Він не підніметься після мого лівого бокового. На цей раз ніхто не зможе встояти після моїх ударів. Тому я думаю, Володимир не зможе вистояти проти мене більше чотирьох раундів".

За матеріалами Allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «"Не ходіть за пивом на кухню" - Кличко обіцяє нокаутувати Пітера ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути