Ексклюзиви
четвер, 02 вересня 2010 10:31

Ахметов запросив Кличка провести бій на "Донбас Арені"

Ахметов запросив Кличка провести бій на "Донбас Арені"

Команда Кличка збирається в наступному році організувати бій одного з братів в Україні. Про це повідомив їхній менеджер Бернд Бенте під час перебування в Києві.

"Три останні поєдинки Володимир та Віталій провели на футбольних стадіонах, - нагадав Бенте. - А в Україні зараз будуються нові арени до Євро-2012. Вже є чудовий стадіон у Донецьку. Тому ми б дуже хотіли організувати один з боїв 2011 року у вашій країні. Я знаю, що економічна ситуація тут не найкраща. Але вона покращується. Будемо вести переговори".

Газета "Сегодня" уточнила у Бенте: ці переговори - лише у планах або вже почалися. "Ні-ні, поки це перспективи на майбутнє, - пояснив менеджер. - Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов запросив Кличка провести бій на "Донбас Арені". Але є певні нюанси. Очевидно, що в Україні ціни на квитки не можуть бути на рівні європейських, німецьких. Вони будуть значно нижчs. Тому нам необхідна не тільки підтримка місцевої влади, а й серйозний спонсор. Саме тому нас чекають переговори".

При цьому Бенте повідомив, що бій Кличко в Україні цілком може пройти в рамках діючого контракту братів з німецьким телеканалом RTL. В Україні телепартнер Кличка є "Інтер". Але в даному випадку конфлікту інтересів бути не повинно. Різниця в годину між Україною і Німеччиною гарантує нормальну пряму трансляцію на обидві країни. А виробництво та показ самого бою на себе візьмуть телевізійники RTL.

До речі, не проти побоксувати у нас і американець Шеннон Бріггс, який 16 жовтня вийде проти Віталія. "Наш бій пройде в Гамбурзі. А ось реванш після моєї перемоги я би хотів провести в Україні!" - заявив веселун Бріггс.

Нагадаємо, 30 серпня чемпіон світу з боксу за версією WBC Віталій Кличко і претендент на титул американець Шеннон Бріггс провели у Києві першу офіційну пре-конференцію свого майбутнього бою.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов запросив Кличка провести бій на "Донбас Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути