пʼятниця, 10 вересня 2010 06:35

Володимир Кличко вдруге зустрінеться з Семюелем Пітером

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями IBF і WBO Володимир Кличко, 34 роки (54 перемоги, 48 нокаутів, три поразки, нуль нічиїх) 11 вересня знову захищатиме свої титули. Претендент на пояси — нігерієць 30-річний Семюел Пітер (34 перемоги, 27 нокаутів, три поразки, нуль нічиїх).

Поєдинок відбудеться на 55-тисячному футбольному стадіоні "Коммерцбанк Арена" у німецькому Франкфурті-на-Майні. Транслюватиме зустріч канал "Інтер". Початок о 23.10.

Нігерієць виступить у Франкфурті замість росіянина Олександра Повєткіна, який виявився не готовим підписати контракт на бій.

Володимир Кличко і Сем Пітер уже зустрічалися п"ять років тому в Атлантик-Сіті, США. Тоді українець тричі побував на настилі рингу після ударів по потилиці, які не фіксував рефері, але зумів перемогти за одностайним рішенням суддів. Усі троє арбітрів виставили 114:111 на користь Володимира. Відтоді Кличко провів дев"ять переможних поєдинків і утвердився в статусі найсильнішого суперваговика сучасності. Натомість Нігерійський Кошмар (прізвисько Пітера. — "ГПУ"), якого багато хто вважав чи не майбутнім надважкої ваги, став одним із рядових бійців не надто талановитої надважкої еліти.

Шанс Пітера — у стартових раундах входити у ближню дистанцію і намагатися там влучити

Переваги Кличка — досвід, габарити, техніка. Він спритніше рухається. Найкращим у дивізіоні джебом уміло тримає суперників на вигідній для себе далекій дистанції. Коли опонент таки наближається — клінчує, навалюється і не дає себе проявити. Подібна тактика одноманітна, але вона тривалий час дає результат. Шанс Пітера — у стартових раундах входити у ближню дистанцію і намагатися там влучити. Зробити це у середніх і пізніх раундах буде важче, бо нігерієць утратить швидкість.

Однозначним фаворитом зустрічі, на думку букмекерів, є українець.  Контора "Бвін" дає такі котирування: перемога Кличка 1,09, нічия — 34, перемога Пітера — 6,5.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко вдруге зустрінеться з Семюелем Пітером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути