субота, 11 вересня 2010 10:49

Володимир Кличко виграв зважування у Пітера (ФОТО)

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко виявився на 2,5 кілограма важчий від нігерійця Семюела Пітера, бій проти якого Кличко проведе 11 вересня 2010 року. На офіційному зважуванні перед поєдинком вага Кличка склала 112 кілограмів, а, коли на ваги встав Пітер, вони показали 109,5 кілограма. Про це повідомляє інернет-видання Sportbox.Ru.

З часу свого останнього поєдинку з домініканцем Нахі Агілерою у березні 2010 року Пітер поважчав приблизно на два кілограми. Що стосується Кличка, то він став важчим на один кілограм у порівнянні зі своєю вагою перед березневим боєм з американцем Едді Чемберсом.

У бою з Пітером Кличко захищатиме титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Поєдинок пройде в німецькому Франкфурті на домашньому стадіоні футбольного клубу "Айнтрахт".

Бій Кличко - Пітер пройде пізно увечері 11 вересня. За київським часом поєдинок повинен початися близько 23:00 години. Пряма трансляція бою пройде на телеканалі "Інтер".
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко виграв зважування у Пітера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути