Ексклюзиви
вівторок, 26 травня 2009 08:35

Газзаєв розхвалював "Динамо" та його гравців

Газзаєв розхвалював "Динамо" та його гравців
Екс-наставник ЦСКА Валерій Газзаєв прокоментував своє призначення на пост головного тренера київського "Динамо".

"Ми з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом підписали контракт на трирічний термін. Завершиться його дія 21 червня 2012 року. Ніяких розбіжностей ні із цього приводу, ні з якихось іншим питань у нас не було. Мені буде дуже приємно працювати в клубі з такими традиціями.

Питання обговорювалося протягом тижня. Спочатку зателефонував президент "Динамо", і ми домовилися про зустріч. Поспілкувалися в Москві, а в понеділок я прилетів до Києва. Де того ж дня і був підписаний контракт.

Ми з Юрієм Павловичем Сьоміним постійно на зв"язку. Дзвонимо один одному, обговорюємо всі питання. Він знає як ніхто інший нинішній стан "Динамо" та його гравців, дав мені вичерпну інформацію. Чи повернеться Сьомін у "Локомотив"? Готовий говорити тільки за себе. Про подальші кроки Юрія Павловича мені думати, а тим паче говорити було б некоректно.

Укомплектована команда добре. Це доводить і упевнена перемога в чемпіонаті України, і успішна, на мій погляд, гра в єврокубках - як у Лізі чемпіонів, так і в Кубку УЄФА. До того ж у команду повинні повернутися кілька травмованих сильних футболістів, що теж допоможе "Динамо". Радує і те, що в команді багато талановитих молодих гравців, чий потенціал не підлягає сумніву. Тому купувати гравцім ми будемо дуже мало", - наводить слова тренера "СПОРТ-ЕКСПРЕС".

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв розхвалював "Динамо" та його гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути