середа, 13 травня 2009 11:26

Адвокат тренуватиме збірну Бельгії

Адвокат тренуватиме збірну Бельгії

Головний тренер пітерського футбольного клубу "Зеніт" Дік Адвокат погодився очолити збірну Бельгії. Про це пише Gazet van Antverpen з посиланням на представників Королівської футбольної асоціації Бельгії (RBFA). 12 травня Адвокат провів переговори з одним з керівників RBFA, і запропоновані умови контракту його влаштували.

Як уточнює видання, згода Адвоката не є остаточною. Деталі контракту, запропонованого наставникові "Зеніту" не розкриваються.

Термін контракту Адвоката з "Зенітом" закінчується в грудні 2009 року. Тренер може очолити збірну Бельгії 1 січня 2010 року, а доти виконувати обов"язки наставника національної команди буде відомий у минулому футболіст Франк Веркотерен.

12 травня газета "Радянський спорт" написала, що Адвокат може очолити бельгійців вже найближчим часом, при цьому до кінця 2009 року він поєднуватиме пости в збірній і в клубі.

Що стосується потенційного наступника Адвоката в "Зеніті", то, за інформацією "Радянського спорту", ним може стати інший голландський фахівець Рональд Куман. В інтерв"ю виданню він заявив, що готовий очолити пітерський клуб, а агент Кумана сказав, що його клієнт має намір приступити до тренерської роботи не пізніше липня 2009 року.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Адвокат тренуватиме збірну Бельгії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути