вівторок, 28 травня 2024 15:15

Промоутер Гірн прокоментував можливі винятки для Усика

Промоутер Гірн прокоментував можливі винятки для Усика
Олександра Усика можуть зобов'язати битися з Філіпом Хрговичем. Фото: instagram.com/usykaa

Представник боксера Ентоні Джошуа промоутер Едді Гірн вважає, що Міжнародна боксерська федерація (IBF) відхилить офіційний запит про виняток з правила для абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі Олександра Усика.

Таким чином титул може стати вакантним, передає Boxing 24/7.

"ІBF вже робила виняток Усику. Я розумію обидві сторони, адже дійсно не хочеться, щоб чемпіонські титули були розділені, але у вас є боксер Філіп Хргович, який є обов'язковим претендентом уже дуже довго, він уже дуже довго чекає. Наскільки я знаю, мегафайт Усик - Ф'юрі відбувся за умови, що переможець має провести бій з Хрговичем без жодних винятків", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі назвав винних у поразці від Усика

Гірн заявив, що ігнорувати свого обов'язкового претендента протягом двох-трьох років не можна.

"Я розумію, що добре мати безперечного чемпіона. Але якщо поглянути на ситуацію з боку Хрговича, він був обов'язковим, а тепер виходить, перемагає Дюбуа, і що? Йому кажуть, що він не отримає титульного бою до літа 2025 року. Це нечесно. Я розумію обидві сторони суперечки, але очікую, що пояс IBF стане вакантним. Але це малоймовірно відбудеться 1 червня", - підсумував він.

Обов'язковий претендент на титул IBF у суперважкій вазі Філіп Хргович розповів, чи готовий він піти на поступки і дозволити Олександру Усику провести бій з Тайсоном Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу.

Хорватський боксер зазначив, що може відмовитися від бою з українцем тільки якщо йому запропонують "божевільну суму" в якості відступних. Про це він сказав у коментарі YouTube-каналу iFL TV.

Зараз ви читаєте новину «Промоутер Гірн прокоментував можливі винятки для Усика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути