Ексклюзиви
четвер, 07 вересня 2023 17:52

Обов'язковий претендент на пояс Усика дозволить українцю провести бій з Ф'юрі за однієї умови

Обов'язковий претендент на пояс Усика дозволить українцю провести бій з Ф'юрі за однієї умови
Обов'язковий претендент на титул IBF у суперважкій вазі Філіп Хргович розповів, чи готовий він піти на поступки і дозволити Олександру Усику провести бій з Тайсоном Ф'юрі. Фото: ringside24

Обов'язковий претендент на титул IBF у суперважкій вазі Філіп Хргович розповів, чи готовий він піти на поступки і дозволити Олександру Усику провести бій з Тайсоном Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу.

Хорватський боксер зазначив, що може відмовитися від бою з українцем тільки якщо йому запропонують "божевільну суму" в якості відступних. Про це він сказав у коментарі YouTube-каналу iFL TV.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі вперше прокоментував перемогу Усика. Зробив це фотографією

"Я не погоджуся на відступні. Можливо, хіба що на якусь божевільну суму, але мені здається, що її мені не запропонують. Я відчуваю, що можу перемогти Усика і побитися за звання абсолютного чемпіона світу. Я можу заробити набагато більше, ніж ці відступні", – вважає Хргович.

Він ще раз наголосив, що це повинна бути божевільна сума.

"Але я не хочу ніяких відступних. Як я вже сказав, мені здається, що я можу перемогти Усика. Якщо я його поб'ю, то зможу заробити набагато більше", – сказав він.

Менеджер чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика Егіс Клімас розповів, хто може стати наступним суперником українця.

За його словами, пріоритетом для Усика є бій за звання абсолютного чемпіона світу з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

Однак якщо організувати поєдинок з "Циганським королем" не вийде, то, швидше за все, українець битиметься з хорватом Філіпом Хрговичем, який є обов'язковим претендентом на пояс IBF.

Усик захистив чемпіонські пояси у надважкій вазі у поєдинку проти Даніеля Дюбуа. Українець здолав суперника нокаутом у дев'ятому раунді та зберіг титули WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring.

Зараз ви читаєте новину «Обов'язковий претендент на пояс Усика дозволить українцю провести бій з Ф'юрі за однієї умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути