Ексклюзиви
понеділок, 28 серпня 2023 14:40

Став відомий наступний суперник Усика

Став відомий наступний суперник Усика
Якщо організувати поєдинок з Тайсоном Ф'юрі не вийде, то, швидше за все, Олександр Усик битиметься з хорватом Філіпом Хрговичем. Фото: колаж RingSide24

Менеджер чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика Егіс Клімас розповів, хто може стати наступним суперником українця.

За його слова, пріоритетом для Усика є бій за звання абсолютного чемпіона світу з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі. Про це пише BoxingScene.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тільки хай по яйцях не б'є" – Усик готовий битися з Ф'юрі

Однак якщо організувати поєдинок з "Циганським королем" не вийде, то, швидше за все, українець битиметься з хорватом Філіпом Хрговичем, який є обов'язковим претендентом на пояс IBF.

"Хргович є обов'язковим претендентом на бій з Усиком. Якщо ми хочемо провести об'єднавчий поєдинок з Ф'юрі, то потрібно поквапитися. Якщо цього зробити не вдасться, то, звичайно, наступним суперником Усика буде Хргович", – сказав Клімас.

У послужному списку 31-річного Хрговича 16 перемог (13 – нокаутом) у 16 поєдинках. В своєму попередньому бою хорват у серпні цього року нокаутував австралійця Демсі Маккіна та зберіг статус обов'язкового претендента на титул IBF у надважкій вазі.

Олександр Усик захистив чемпіонські пояси у надважкій вазі у поєдинку проти Даніеля Дюбуа. Українець здолав суперника нокаутом у дев'ятому раунді та зберіг титули WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring.

Згідно записок суддів, український боксер домінував над британцем впродовж усієї дистанції бою.

Зараз ви читаєте новину «Став відомий наступний суперник Усика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути