вівторок, 28 квітня 2009 15:13

"Локомотив" змінив головного тренера

"Локомотив" змінив головного тренера
Московський "Локомотив" змінив головного тренера, відправивши у відставку Рашида Рахімова. Виконуючим обов"язки наставника команди призначений колишній футболіст "Локомотива" Володимир Мамінов. Його помічниками стали Ігор Черевченко, Віктор Тищенко та Заур Хапов. Офіційно ця інформація ще не підтверджена.

Перші повідомлення про швидку відставку Рахімова з"явилися 27 квітня.

За даними каналу "Спорт", виконуючим обов"язки головного тренера повинні були призначити Рената Білялетдінова (батька лідера команди Дініяра Білялетдінова), а у майбутньому команду повинен був очолити Валерій Газзаєв.

У понеділок президент клубу Микола Наумов спростував цю інформацію, заявивши, що "Локомотив" не збирається розставатися з Рахімовим.

28 квітня газета "Спорт-Експрес" написала, що цього дня про відставку Рахімова оголосять офіційно, а виконуючим обов"язки головного тренера призначать Мамінова.

28 квітня на стрічці новин "Спорт-Експресу" з"явилося повідомлення, що Мамінов призначений виконуючим обов"язки головного тренера. Як довго Мамінов займатиме цей пост, видання не уточнює. У прес-службі клубу цю інформацію не підтвердили і не спростували.


Довідка від Gazeta.ua:

Рашид Рахімов очолив "Локомотив" перед початком сезону-2008. У чемпіонаті Росії 2008 року команда зайняла сьоме місце. У шести матчах чемпіонату країни 2009 року "Локомотив" набрав лише шість очок і ділить 12-13-е місце з "Амкаром". Крім того, залізничники вилетіли з Кубка Росії, програвши минулого тижня ЦСКА (0:1) в 1/4 фіналу.

lenta.ru, unitedsouth.ru

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" змінив головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути