Ексклюзиви
субота, 12 серпня 2017 22:11

"Зоря" вперше перемогла в сезоні, "Шахтар" насилу приборкав "Олександрію"

"Зоря" вперше перемогла в сезоні, "Шахтар" насилу приборкав "Олександрію"
Перемога над "Вересом" стала для команди Юрія Вернидуба першою в сезоні. Фото: sportarena.com

Сьогодні, 12 серпня, відбулися ще три матчі 5-го туру УПЛ.

В Олександрії однойменний клуб на стадіоні "Ніка" приймав "Шахтар". Донеччани здобули вольову перемогу, 2:1. Підопічні Фонсекі перекочували м'яч, практично не загрожуючи воротам суперника. Так тривало майже весь перший тайм, але "Олександрії" вдалося відкрити рахунок. Банада чудово пробив головою після подачі з кутового на 38-й хвилині.

Однак гості практично відразу відігралися, коли Фред неймовірним по виконанню ударом з-за меж штрафного зрівняв рахунок.

Другий тайм почався з атак "Шахтаря", які хвилями накочувалися на ворота Паньківа, і в підсумку привели до забитого голу Феррейри.

"Олександрія" спробувала відігратися, а найреальніший момент упустив все той же Банада, який влучив у штангу воріт П'ятова. В останні хвилини "гірники" зіграли грамотно в захисті і довели справу до переможного результату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футбольна громадськість Маріуполя написала звернення до Президента

У Києві, на "Оболонь-Арені" відбувся поєдинок "Сталь" - "Ворскла", який пройшов практично без моментів. Коли здавалося, що гра йде до нульової нічиєї, удача посміхнулася полтавчанам. На 90 + 1-й хвилині Ардін Даллку вивалився сам на сам з Пеньковим і легко переграв воротаря.

У Львові "Верес" зазнав першої поразки в УПЛ, а "Зоря" зуміла здобути першу перемогу в нинішньому сезоні. Старт зустрічі виявився за господарями, які більше володіли м'ячем і намагалися загрожувати воротам "Зорі". До середини тайму гра вирівнялася, а в другому таймі активніше заграли вже луганчани. В цілому, йшла рівна гра, але вирвати перемогу вдалося підопічним Вернидуба. На 76-й хвилині після серії рикошетів у штрафному "Вереса" Калитвинцев потужним ударом вколотив м'яч у сітку. Далі команда Вірта спробувала відігратися, але рахунок на табло їм змінити так і не вдалося.

"Олександрія" - "Шахтар" - 1:2

Голи: Банада, 38 - Фред, 41, Феррейра, 60

"Олександрія": Паньків, Гітченко, Цуріков, Бондаренко, Бацула, Старенький (Полярус, 64), Запорожан, Банада, Грицук, Чеботаєв (Каленчук, 87), Сітало (Пономар, 64).

"Шахтар": Пятов, Ракицький, Кривцов, Срна, Ісмаїлі, Бернард (Азеведо, 90), Степаненко, Марлос (Петряк, 84), Фред, Коваленко (Алан Патрік, 76), Феррейра

Попередження: Запорожан, Банада, Степаненко, Кривцов, Срна, Марлос, Фред, Коваленко

"Сталь" - "Ворскла" - 0:1

Гол: Даллку, 90

"Сталь": Пеньков, Тимчик, Данієлян, Грачов, Михайличенко, Малакян, Малакян (Якимів, 86), Мисик (Костенко, 78), Месхі, Задерака (Нехаєв, 66), Кузик

"Ворскла": Ткаченко, Чижов, Матвієнко, Пердута, Даллку, Шарпар, Чеснаков, Кравченко (Загорулько, 68), Ребенок, Коломоєць, Кадімян (Кулач, 74)

Попередження: Якимів - Шарпар, Кравченко

"Верес" - "Зоря" - 0:1

Гол: Калитвинцев, 76

"Верес": Бандура, Іщенко, Борзенко, Адамюк, Сімінін, Федорчук, Карасюк, Пасіч (Кобін, 46), Пасіч (Волошинович, 78), Гринь (Сергійчук, 66), Степанюк

"Зоря": Шевченко, Опанасенко, Гордієнко, Прийма, Чечер, Гречишкін, Калитвинцев, Бабенко (Харатін, 66), Сухоцький, Юрі (Сваток, 87), Луньов (Кабан, 72).

Попередження: Степанюк - Сухоцький, Прийма, Харатін, Юрі

Напередодні київське "Динамо" вдома розгромило "Зірку".

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" вперше перемогла в сезоні, "Шахтар" насилу приборкав "Олександрію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути