четвер, 15 листопада 2007 13:45

Жадсон: в "Шахтарі" відчуваю себе прекрасно і йти нікуди не хочу

Півзахисник донецького "Шахтаря" Жадсон не хоче залишати свою нинішню команду і їхати грати в Бразилію. Раніше бразильські ЗМІ сватали Жадсона в "Сантос" і "Флуміненсе", інформує www.champion.com.ua.

- Зараз повернення Жадсона в Бразилію малоймовірно, - розповів агент футболіста Марсело Робіліньо, що на минулому тижні літав у Донецьк для переговорів з українським клубом.

- "Флуміненсе" хотів би взяти Жадсона в оренду на рік або навіть до кінця Кубка Лібертадорес. Але усе залежить від ситуації в нинішній команді Жадсона. "Шахтар" поки бере участь в єврокубках і не має наміру з ним розставатися. Він - основний гравець. Якщо вони не вийдуть із групи Ліги чемпіонів, тоді можна буде знову сідати за стіл переговорів, - додав Робліньо.

Крім цього і сам футболіст заявив, що вже звик до європейського футболу, його усе влаштовує в "Шахтарі", з яким хоче досягти успіху в Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Жадсон: в "Шахтарі" відчуваю себе прекрасно і йти нікуди не хочу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути