четвер, 08 лютого 2007 16:51

З четвертої спроби збірна Грузії змогла здолати Туреччину

  Клаус Топпмеллер
Клаус Топпмеллер

З четвертої спроби збірна Грузії змогла здолати Туреччину, і ця перемога з рахунком 1:0 повинна помітно підняти авторитет тренера грузинської команди Клауса Топпмеллера, 55 років, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Єдиний гол в товариському матчі, який викликав в Тбілісі величезний інтерес, забив Давид Сірадзе, подарувавши радість забитим повністю трибунам стадіону імені Бориса Пайчадзе. Ажіотаж був такий великий, що після фінального свистка люди висипали на вулиці столиці і влаштували справжнє свято.

Ця перемога була потрібна не тільки шанувальникам збірної Грузії, але і самому Топпмеллеру - як доказ того, що він обрав правильний шлях.

- З дня свого призначення на посаду головного тренера я не втомлювався повторювати, що у цієї команди великий потенціал, але потрібний час, щоб його реалізувати, - сказав колишній наставник "Байєра". - Я виявився правий. Сьогодні можу сказати, що кістяк команди вже створений.

До цього шляхи команд Грузії і Туреччини перетиналися тричі. Перша зустріч, що відбулася в Трабзоні, закінчилася переконливою перемогою турецьких футболістів - 3:0. Потім збірні потрапили в одну групу в кваліфікації чемпіонату миру-2006. У Туреччині суперники розійшлися миром - 1:1, але у матчі-відповіді підопічні Алена Жиресса зазнали фіаско - 2:5.

Зараз ви читаєте новину «З четвертої спроби збірна Грузії змогла здолати Туреччину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути