четвер, 10 травня 2018 08:55

Воротарі з таким досвідом не повинні пропускати такі голи - Хацкевич

Воротарі з таким досвідом не повинні пропускати такі голи - Хацкевич
Хацкевич назвав причину поразки від "Шахтаря". Фото: УНИАН

Головні тренери "Динамо" та "Шахтаря" прокоментували фінальний матч.

Наставник "гірників" Паулу Фонсека:

"Перш за все, хочу сказати, що це було класне видовище. Сьогодні була неймовірна атмосфера на стадіоні. Я дуже щасливий вигравати трофеї в такому великому клубі як "Шахтар". Ця перемога присвячується нашим вболівальникам.

Сьогодні перемогла краща команда, команда яка вела гра. Ми були ближчі до того щоб забити ще, ніж "Динамо". Повністю контролювали гру, були надійними в обороні. Але в той же час, дуже непросто забивати "киянам", вони дуже добре обороняються. Але сьогодні в нас була ідеальна стратегія. Ми забивали в правильні моменти. Вичікували момент, щоб вийти в атаку і змогли це зробити. Ми заслужено перемогли.

Перший тайм був рівним, а от у другому "Шахтар" значно переважав суперника. "Динамо" - чудова команда, з ними завжди багато труднощів. В "Динамо" чудовий наставник, я поважаю його не тільки як тренера, але і як людину. Але сьогодні ми були кращими", - сказав тренер в ефірі телеканалу "Футбол1"

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич:

" Пропущені голи говорять про клас гравців. Ми кидаємо аут, помилка на чужій половині поля. Провал на лівому флангу захисту. Треба буде дивитись, чия помилка.

Ну, а другий м'яч… Воротар з таким досвідом як у Бойка, не має права пропускати такі м'ячі. Гармаш почав кудись поспішати, коли в нас тримався м'яч і ми контролювали гру. Перший тайм ми контролювали гру. Але повторюсь, все вирішує клас гравців.

У "Шахтаря" також були помилки, але ми ними скористатись не змогли. В нас молода команда, нам ще працювати й працювати. Як у плані ментальності, так і над технікою, тактикою. Але якщо об'єктивно, то команда в такому складі лише три місяці. Зрозуміло, що будуть гарні матчі, а будуть і провальні", - сказав наставник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За рахунок чого "Шахтар" переграв "Динамо"

"Шахтар" переміг "Динамо" з рахунком 2:0. Голи на рахунку Ферейри та Ракицького.

Зараз ви читаєте новину «Воротарі з таким досвідом не повинні пропускати такі голи - Хацкевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути