Ексклюзиви
середа, 27 квітня 2011 09:57

Володар Кубка Стенлі вилетів з плей-офф НХЛ

Володар Кубка Стенлі вилетів з плей-офф НХЛ

Чинний володар Кубка Стенлі "Чикаго Блек Хокс" вилетів з плей-офф НХЛ 2011 року. У ніч на 27 квітня "Чикаго" програв "Ванкувер Кенакс" у вирішальному (сьомому) матчі серії 1 / 8 фіналу. Гра, що відбулася в Ванкувері, завершилася перемогою "Кенакс" з рахунком 2:1 в овертаймі, повідомляє офіційний сайт НХЛ.

Головним героєм зустрічі став форвард "Ванкувера" Олександр Берроуз, який закинув обидві шайби своєї команди. У першому періоді він відкрив рахунок, а на шостій хвилині овертайму забив переможний гол. Єдину шайбу "Чикаго" за хвилину і 56 секунд до кінця третього періоду закинув Джонатан Тейвз.

По ходу серії "Ванкувер", який виграв регулярний чемпіонат, вів з рахунком 3:0, але потім програв три матчі поспіль. У півфіналі Західної конференції "Кенакс" зіграє з "Нешвілл Предаторс". В іншому півфіналі зустрінуться "Детройт Ред Вінгс" і "Сан-Хосе Шаркс".

У Східній конференції поки визначилися два півфіналісти. Минулого тижня до другого раунду Кубка Стенлі вийшов "Вашингтон Кепіталс", а в ніч на 27 квітня "Філадельфія Флайерс" виграла серію у "Баффало Сейбрс". У сьомому матчі "Флайерс" здобув перемогу з рахунком 5:2.

"Монреаль Канадієнс" добився сьомої гри в серії з "Бостон Брюінс". У ніч на середу "Монреаль" виграв з рахунком 2:1. У серії "Піттсбург Пінгвінс" - "Тампа-Бей Лайтнінг" також нічия 3:3.

Зараз ви читаєте новину «Володар Кубка Стенлі вилетів з плей-офф НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути