четвер, 14 червня 2007 13:46

Віталій Кличко втратив багато крові

 

Напередодні всесвітнього дня донора радник Президента України, чемпіон світу з боксу Віталій Кличко, 35 років, відвідав Київський міський Центр крові, повідомляє www.sport.com.ua.

Кличко здав максимально допустиму для дорослої людини норму - 440 мл крові. Своїм прикладом він сподівається привернути увагу до проблеми браку донорської крові і підтримати потенційних донорів на корисну для суспільства справу.

- Донори - особливі люди. Вони дають шанс іншим людям, часто, яких ніколи в житті не бачили і не побачать, на здоров"ї і життя! Для багатьох донори - остання надія. На жаль, за статистикою, потреби хворих в Україні задоволені лише частково. Найблагополучніший регіон в цьому плані - Київ. Але і в столиці потреби хворих в донорській крові забезпечені менш, ніж на половину. Я свідомо приєднуюся до нечисленної когорти активних українців і закликаю всіх небайдужих приєднатися до нашої донорської сім"ї, - зазначим Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко втратив багато крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути