Ексклюзиви
середа, 30 травня 2007 18:26

Кличко назвав "Беркут" варварами

 

За фактом побиття фанатів під час фіналу Кубку України потрібно провести службове розслідування, вважає Віталій Кличко, 35 років.

Дикість та варварство - так Віталій Кличко охарактеризував факт побиття футбольних уболівальників бійцями спецпідрозділу "Беркут" під час фіналу Кубку України, повідомляє champion.com.ua. На переконання видатного спортсмена, це ганьбить країну, яка виборола право на проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

- Потрібно негайно провести службове розслідування і покарати винних у неадекватних діях міліції, - сказав Віталій Кличко. - Я був на сотнях стадіонах по всьому світу, але ніколи не бачив нічого подібного. Це був або злочин з боку конкретних посадових осіб, або крайня непрофесійність. Але в будь-якому разі, це стане ударом по репутації України.

27 травня під час фіналу Кубку України з футболу між "Шахтарем" та "Динамо" на трибунах спалахнула бійка. Бійці "Беркута" протягом 15 хвилин кийками били уболівальників київського "Динамо", які перед тим запали кілька "фаєрів". Свідками цієї події стали інші уболівальники на трибунах, а також мільйони глядачів телетрансляції.

Зараз ви читаєте новину «Кличко назвав "Беркут" варварами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути