Ексклюзиви
вівторок, 28 листопада 2017 09:18

Усик прокоментував майбутній бій

Усик прокоментував майбутній бій
Олександр Усик. Фото: sportinglife.com

Олександр Усик, український чемпіон світу за версією WBO у першій важкій вазі розповів: - попри те, що латвієць Маріс Брієдіс на перший погляд здається простим хлопцем, це не так.

Цей коментар спортсмен дав ресурсу "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик пояснив, чому його наступний бій пройде не в Україні

Усик зазначив: "Латвієць є цікавим тим, що у нього є пояс WBC, і це буде бій за об'єднання. Переможець отримає два пояси. Про його слабкі та сильні сторони я не замислююся, а просто готуюся – ми з тренером переглядаємо його поєдинки. Здавалося б збоку, що це досить простий хлопець. Але це не так".

Як він сказав, місцями проведення протистояння "розглядалися і Київ, і Рига, і Чикаго". Однак поки що немає остаточного рішення.

Він зауважив: "Якщо ж я переможу в цій суперсерії та заберу всі пояси, то на цьому не зупинюсь. Завжди є до чого прагнути. Подивимося, хто залишиться у важкій вазі та з ким буде цікаво боксувати. А потім є ж ще суперважка вага, в якій також можна спробувати свої сили".

Організатори Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) оголосили дату півфінального поєдинку турніру у важкій вазі між українцем Олександром Усиком і латишем Майрісом Брієдісом.

Зараз ви читаєте новину «Усик прокоментував майбутній бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути