середа, 28 серпня 2013 17:02

УЄФА заборонив командам "мочити" баранів

УЄФА заборонив командам "мочити" баранів
В УЄФА заступилися за баранів. Фото: twitter.com

УЄФА пригрозив керівництву карагандинського "Шахтаря" порушенням дисциплінарної справи щодо клубу у разі повторного проведення обряду жертвоприношення тварин на футбольному полі. Про це повідомляють британські ЗМІ.

За інформацією преси, представники "Шахтаря" хотіли зарізати барана на полі стадіону "Селтік Парк" у Глазго. Там 28 серпня має відбутися матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів між шотландським "Селтіком" і Карагандинським клубом.

У Шотландії "Шахтарю" жертвоприношення на полі не дозволили вчинити представники шотландського клубу і поліція Глазго. В УЄФА ж ясно дали зрозуміти, що в разі повторення подібних ритуалів "Шахтарю" загрожують санкції.

Нагадаємо, представники казахстанського клубу здійснили жертвоприношення на арені в Астані напередодні першого матчу цих команд. Тоді "Шахтар" здобув перемогу над "Селтіком" з рахунком 2:0.

Після гри міжнародна асоціація захисту тварин PETA звернулася до УЄФА з відкритим листом, закликаючи припинити таке жорстоке поводження з тваринами на спортивних аренах.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА заборонив командам "мочити" баранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути