Ексклюзиви
середа, 26 березня 2008 13:50

УЄФА задоволений рівнем підготовки львівських готелів до Євро-2012

Департамент "Євро-2012" Львівської міськради отримав протокол експертної оцінки готелів міста, в якому зазначено, що експерти УЄФА задоволені підготовкою до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

В процесі перевірки кожен готель надавав експертам УЄФА проект з вказівкою обсягів і вартості робіт, які проводяться або планується провести в ході підготовки.

Виходячи з кількості тризіркових готелів, які вже є в місті, і проектів тих, які планується побудувати, експерти зробили висновок, що тризіркових готелів буде досить, щоб прийняти гостей чемпіонату.

Чотиризіркових готелів в Львові поки немає, але є два готелі цього класу за дві години їзди від міста. Крім того, чотиризірковий готель планують побудувати на одній з центральних вулиць - вулиці Федорова. На сьогодні продовжується розробка проекту цього готелю.

На готелі рівня п"яти зірок після реконструкції претендуватимуть "Леополіс", "Дністер-Прем"єр Палас" і "Опера". Також буде побудовано два п"ятизіркові готелі на вулиці Фредера і площі Осмомисла. У місті зараз ведеться будівництво 11 готелів. Для будівництва нових готелів вже виділено сім земельних ділянок і планується виділити ще дев"ять.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «УЄФА задоволений рівнем підготовки львівських готелів до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути