неділя, 05 грудня 2010 18:03

Ту-154, що розбився в Домодєдово, орендувала збірна Бельгії

Ту-154, що розбився в Домодєдово, орендувала збірна Бельгії

Літак Ту-154 авіакомпанії "Авіалінії Дагестану", що розвалився після аварійного приземлення в Домодєдово, використовувався для транспортування футболістів збірної Бельгії з футболу у Воронеж 17 листопада. Про це свідчать ідентифікаційні номери літака, які чітко видно на фотографіях з місця катастрофи та у фотозвіті про прибуття бельгійців до Росії з сайту nieuwsblad.be.

Першим на той факт, що цей же літак перевозив бельгійських футболістів перед товариським матчем у Воронежі, звернув увагу блогер Deez з сайту Liveinternet.ru.

Варто відзначити, що тоді літак не зміг з першого разу дістатися до Воронежа - футболістам довелося прибути на місце проведення товариського матчу на 18 годин пізніше через негоду. Про будь-які неполадки літака тоді не повідомлялося.

Ту-154 (бортовий номер RA-85744) розбився вдень в суботу, 4 грудня, коли здійснював аварійну посадку через відмову всіх трьох двигунів. Літак вилетів з Внуково до Махачкали, однак при зльоті перестав працювати один з двигунів. Згодом відмовили ще два. При посадці лайнер виїхав за межі ЗПС, після чого фюзеляж літака розвалився на дві частини. Загинули дві людини, більше вісімдесяти постраждали.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Ту-154, що розбився в Домодєдово, орендувала збірна Бельгії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути