Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2011 10:22

Триразовий чемпіон світу з біатлону отримав два переломи і вивих

Триразовий чемпіон світу з біатлону отримав два переломи і вивих

Лідер збірної Росії з біатлону Іван Черезов отримав важку травму ноги. Це сталося 22 вересня під час індивідуальної гонки на 20 кілометрів на чемпіонаті Росії з літнього біатлону, що проходить в Уфі. Черезов впав на дистанції і, за попередніми даними, отримав перелом щиколотки.

Однак детальне обстеження виявило у спортсмена два переломи і вивих. Рентген показав, що Черезов зламав велику і малу гомілкові кістки і вивихнув гомілковостопний суглоб.

Офіційно терміни відновлення Черезова поки не називаються. На сайті Спілки біатлоністів Росії (СБР) говориться, що біатлоніст вибув зі строю на невизначений термін. Тим не менш, директор Московського науково-практичного центру медичної реабілітації, відновної та спортивної медицини Зураб Орджонікідзе заявив, що спортсмен буде відновлюватися не менше семи або восьми місяців. Якщо це так, то Черезов пропустить весь сезон-2011/12.

У минулому сезоні Черезов показав кращий серед всіх російських біатлоністів результат у Кубку світу, посівши п'яте місце в загальному заліку. 30-річний біатлоніст є триразовим чемпіоном світу. На Олімпіаді-2006 у Турині він виграв срібну медаль, на Іграх-2010 у Ванкувері - бронзову.

Зараз ви читаєте новину «Триразовий чемпіон світу з біатлону отримав два переломи і вивих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути