четвер, 22 березня 2007 10:40

Шустер досяг попередньої домовленості з "Реалом"

 

За попередньою інформацією, між німцем Берндом Шустером, 47 років, і керівництвом мадридського "Реала" досягнута усна домовленість, згідно з якою німець почне тренувати "Вершкових" з першого липня цього року, повідомляє football.ua  з посиланням на іспанську AS.

Свого часу Шустер два роки провів в мадридському суперклубі як гравець, а тепер він обраний серед інших кандидатів як заміна Капелло, чия робота в "Реалі" не задовольняє амбіцій клубу. На "Білявого ангела" покладають великі надії, та вірять, що він зможе стати новим Дель Боске.

Шустер є однією з кращих кандидатур на пост головного тренера "Реала". Він є досвідченим фахівцем, і на додачу до всього ще і перебував в "Реалі" як гравець. За даними опитувань, 40% уболівальників "Королівського клубу" хотіли б бачити керманичем "Вершкових" саме його.

Зараз Шустер тренує скромний клуб Іспанської Прімери "Хетафе", який займає 9 місце в турнірній таблиці, випереджаючи такі команди як "Вілььяреал", "Депортиво", "Бетіс", "Еспаньйол".

Зараз ви читаєте новину «Шустер досяг попередньої домовленості з "Реалом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути