четвер, 29 березня 2007 16:43

Суд в Мельбурні анулював покарання щодо батька Зубкової

Австралійський суд анулював свій вирок про обмеження контактів між українським тренером Михайлом Зубковим і його дочкою плавчинею Катериною, 18 років, після інциденту, що відбувся між ними, повідомляє Газета.Ру.

Адвокат Зубкова сказав в суді, що інцидент був особистою і делікатною сімейною спрваою , і його клієнт розкаюється в скоєному. У свою чергу, дочка тренера відмовилася пред"являти які-небудь докази проти батька. Вона сказала австралійським ЗМІ, що інцидент спалахнув після її відмови припинити зустрічатися з молодою людиною супроти побажань її батька.

- Це також і моя помилка. Я не послухалася його, і він зірвався. Він чудовий тато і ніколи не кривдив мене. Він любить мене більш ніж кого-небудь і турбується про мене. Це тільки проблеми батька з дочкою, які не мають ніякого відношення до тренувань або плавання, – сказала Зубкова.

Вчора по всіх каналах продемонстрували відео з роздягальні, де батько б"є свою доньку після невдалого запливу, в якому Зубкова не зуміла подолати кваліфікацію.

Зараз ви читаєте новину «Суд в Мельбурні анулював покарання щодо батька Зубкової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути