понеділок, 04 березня 2013 18:34

Школяр-баскетболіст вразив кільце через половину майданчика за секунду до кінця матчу

Школяр-баскетболіст вразив кільце через половину майданчика за секунду до кінця матчу
Кадр: YouTube

Відеозапис триочкового кидка американського баскетболіста Халіла Едні, виступаючого за шкільну команду з міста Нью-Рошелл, став хітом на YouTube. Ролики із записом кидка зібрали більше мільйона переглядів за кілька годин. Кінцівку зустрічі, в якій був виконаний кидок, ряд американських ЗМІ назвав "божевільною".

Кидок Едні вирішив результат матчу шкільного чемпіонату штату Нью-Йорк між командою з Нью-Рошелль (за неї виступає Едні) і баскетболістами з Маунт-Вернона. Матч відбувся 3 березня. За три хвилини до закінчення зустрічі команда Маунт-Вернона, чинний чемпіон штату, вела з перевагою в 10 очок, повідомляє сайт msgvarsity.com.

Баскетболісти з Нью-Рошелль змогли скоротити відставання. За 2,9 секунди до сирени за рахунку 60:58 на користь школи з Маунт-Вернона Едні ввів м'яч в гру. Баскетболіст команди Маунт-Вернона перехопив м'яч і віддав передачу партнерові, але в цей момент перехоплення вдалося виконати Едні, який одразу же в стрибку кинув м'яч у бік чужого кільця і ??влучив.

Спочатку судді не зарахували кидок, оскільки вирішили, що він був виконаний вже після закінчення гри. Однак після наради арбітри ухвалили рішення зарахувати кидок Едні і зафіксували перемогу команди з Нью-Рошелла.

Зараз ви читаєте новину «Школяр-баскетболіст вразив кільце через половину майданчика за секунду до кінця матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути