середа, 02 липня 2008 13:31

Сарсель претендує на Гран-прі "Формули-1"

Мер міста Сарсель, яке в 16 кілометрах на північ від Парижа, заявив про плани по будівництву автодрому, який міг би прийняти Гран-прі Франції у 2010 році. Франсуа Пуппоні підтвердив журналістам, що проект зацікавив двох крупних приватних інвесторів, і, якщо рішення буде ухвалено, то французький Гран-прі задовольнить інтереси і Берні Екклстоуна, який давно говорив про перенесення гонки в столицю Франції, і учасників чемпіонату, - комфортабельні готелі і близькість аеропорту дозволять вирішити проблеми логістики і розміщення.

- Ми знаходимося в двадцяти кілометрах від Ейфелевої башти, поряд з готелями, аеропортом і крупною транспортною розв"язкою. Сарсель готовий до обговорення питання будівництва нової траси, відповідно до всіх сучасних вимог, - заявив Пуппоні.

Проте, Сарсель - не Париж, а невелике іммігрантське передмістя, "спальний район", так що можливе перенесення гонки з Маньї-Кур не додасть національному етапу столичного шарму, на який розраховує Екклстоун.

Що стосується інших варіантів, то як і раніше розглядається проект будівництва автодрому в околицях Версаля, в Ле-Мані або Руані. У жовтні представники регіонів зберуться на засідання, за підсумками якого може бути ухвалене остаточне рішення.

www.f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Сарсель претендує на Гран-прі "Формули-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути